Image Image Image Image Image
Takaisin

Takaisin

Hyvän mielen siivous

Löysin kaappeja järjestellessäni (kyllä, Konmari iski) hakemuksen yli kymmenen vuoden takaa. Olin siihen pontevasti kirjoittanut että haluan tehdä työtä joka on itsenäistä, konkreettista, edistää kaikkien osapuolien hyvinvointia sekä on eettisesti kestävällä pohjalla. En olisi silloin aavistanut sen olevan saavutettavissa saati millaisten vaiheiden jälkeen niin tapahtuisi.
Niin kuitenkin kävi.

Hyvän mielen siivous syntyi lähes kuusi vuotta sitten kun Otto tarvitsi osin remontoituun kohteeseen jonkun tekemään perusteellista kuurausta loppusiivouksen lisäksi. Käärin hihat ja sain tilaisuuden näyttää kynteni. Tuli lisää töitä ja jäin koukkuun. Kohteet ja haasteet vaihtelivat, tutustuin moniin mukaviin ihmisiin, sain junailla oman aikatauluni ja kuin huomaamatta kuukausi kuukaudelta kalenterissa oli yhä enemmän siivouskeikkoja ja vähemmän muita projekteja. Kunnes jälkimmäiset tiputettiin pois ja päätettiin siivota sitten tosissaan. Sillä tiellä ollaan edelleen. Vieläkin olen iloinen ja ylpeä matkatessani aamuisin pienellä punaisella kiiturilla kohti puhtaustaikoja kaipaavia kohteita.

Ota rohkeasti yhteyttä mikäli sinulla olisi kohde jossa kaivataan hyvän mielen siivousta tai jos sinusta tuntuu että voisit itsekin olla sellaisen tekijä.

Terveisin,
Nina Tamminen
Nina
040 5739286

  • Ikkunat oli ihanat, kiitos! Nyt on kiva katsella ulos 🙂 -Tiina

  • Täällä oli taas nii-iin siistiä, aivan mahtavaa. -Fredrik

  • Kiitos, oli ihana tulla eilen kotiin, kaikki siitepölyt poissa! -Anu

  • Näin puhtaana en muista meidän kotia nähneeni aika päiviin. Sinulla oli varmaan jotain ihme-aineita! Tosi kiva juttu, että homma toimii noin hyvin. Kiitos -Tuula

  • Pisteet sulle siivouksesta. Poika meinasi pyörtyä kun keittiökin kiilteli kuin uusi. -Pirre