Image Image Image Image Image
Takaisin

Takaisin

Hyvän mielen siivous


Siivousten tarjonta ja toimintaperiaatteet ovat syntyneet omista tarpeistani.

Olen aina unelmoinut voivani muuttaa uuteen kotiin, joka on niin puhdas että voin mennä suihkuun, laittaa uunin päälle ja tavarat jääkaappiin ilman huolen häivää ja inhon väristyksiä.

Tai että voisin lomalle lähtiessä jättää avaimet hyvälle haltijalle ja palattuani koti on siisti, kylppärin hanat pieniä saumoja myöten hammasharjalla puhtaiksi hinkattu ja ikkunat pesty.

Myös monessa taloyhtiössä olen kaivannut sellaista uudenlaista ”katsotaan mitä siivotaan” -otetta; aiemmin sovittujen kohteiden sijasta annetun aikaraamin puitteissa voisi vaikka lumisen viikon jälkeen jättää imuroinnin vähemmälle (kun ei siellä sitä hiekkaakaan juuri ole) ja käyttää liikenevä aika vaikka roiskuneiden koirankuolajäystäkkeiden ja sormenjälkien pyyhkimiseen.

Ja tämä kaikki hyvällä meiningillä, mahdollisimman ekologisia aineita käyttäen – jättäen jälkeen ihanan tuoksun lisäksi mukavan fiiliksen.

Mielestäni se ei ole liikaa. Se on standardi.

“Puhtaus on muutakin kuin pölyttömyyttä tai roskattomuutta. Se on valoa ja raikkautta. Tila, joka kutsuu iloitsemaan elämästä ja työstä.”

Haluat sitten hyvän mielen siivouksen kera ketterän kertakeikkailijan tai viikottaisen vierailijan, kotiin tai työpaikalle niin ota yhteyttä.

Terveisin,
Nina Tamminen
Nina
040 5739286

Method